Generatie X

[vc_row][vc_column][vc_column_text] 

Generatie X heeft een meer egoïstische kijk op het leven en besteedt liever minder tijd aan het werk. Ze willen de flexibiliteit van buiten het kantoor werken, zolang ze hun werk kunnen doen. Deze flexibiliteit is mogelijk voor deze generatie omdat ze zijn opgegroeid en pas gingen deelnemen aan de werkplek in een periode waarin de technologische vooruitgang en upgrades langzaam de werkplaatsen instroomden. Generation X leden worden verondersteld te geboren zijn tussen de jaren 1960 tot de vroege jaren 1980.

De Kenmerken van generatie X

Deze generatie geeft de voorkeur om te werken vanuit huis of een andere plaats naar keuze in plaats van vanaf kantoor. Dit is de generatie die de geleidelijke verandering van de technologie heeft meegemaakt; ze zijn goed op de hoogte van dergelijke transformaties. Ze hebben meestal minder zorg over hoe hun werkplekken eruit ziet omdat ze zich vooral richten op het leveren van het werk dat nodig is. Ze hebben weinig tot geen interesse in hun werkruimtes. Zij geven er de voorkeur aan om te werken in isolatie in plaats van als een team, omdat zij niet op zoek zijn naar sociale interactie op het werk. Deze generatie geniet van het werken vanuit kantoren die zijngesloten in plaats van open ruimte met iedereen. Een open deur beleid is één van de verwachtingen Gen. X hebben van hun leiders. Generatie X kan de technologie ook gebruiken en heeft zich daarom daar aan aangepast.

Generatie X staat bekend als een onafhankelijke, vindingrijk en zelfvoorzienend generatie die vrijheid en verantwoordelijkheid waarderen. Ze staan ​​op de rand van de technologie en zijn altijd te popelen om nieuwe vaardigheden en dingen te leren. Generation X wil een verschil maken in de wereld. Zij geven de voorkeur aan elektronische instructie en training. Ze willen flexibele werktijden en mogelijkheden om thuis te werken en geven ook de voorkeur aan om alleen te werken in plaats van te werken als een team. Ze gedijen op diversiteit verantwoordelijkheid en creatieve output. Gen X wordt vaak gekenmerkt door een hoge mate van scepsis omdat ze anticiperen ook weten wat voordelen die ze krijgt van elke situatie. Ze waren getuige van vele dramatische veranderingen in de economie en technologie.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]